Hirdetés

Lehet, hogy nem lesz több Apple MacBook Air



|

A pletykák szerint kivonja a forgalomból a MacBook Airt az Apple, de imádják majd az emberek a laptop utódját.

Hirdetés

Az Apple a WWDC-n árulta el, hogy az első ARM-alapú Mac gépei még az idei évben megérkeznek, azt viszont nem fedte fel, hogy iMacről vagy MacBookról van-e szó. Egy szivárogtató szerint az utóbbiról, ugyanis az Apple hamarosan kivonja a forgalomból a MacBook Airt. Állítólag az embereknek nem fog hiányozni a laptop, ugyanis imádják majd, amit helyette piacra dob az Apple. 

Hirdetés

Miért kell nyugdíjazni a MacBook Airt? Az új MacBook az A szériás chipnek hála állítólag gyorsabb és olcsóbb is lesz, ezért a régi laptop számára nem marad hely a kínálatban. 

A tippek szerint az új modell laposabb és könnyebb is ezeken felül, a gyorsulást pedig jól jelzi, hogy már a régebbi A12Z Bionic lapka is remek teljesítményre volt képes. Ennél viszont jóval újabb és erősebb chipet használ majd az Apple az első ARM-alapú Macben - elvileg 5 nm-es, 12-magos lapkát. Megszólalt továbbá a legendás Ming-Chi Kuo is: az elemző 13 hüvelykes MacBook Pro és 24 hüvelykes iMac gépeket vár idén Apple processzorral. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.