Hirdetés

Lemérték egy AMD Renoir APU tudását



|

A 3DMark 11 tesztjén bukkant fel egy közelgő, következő-generációs AMD Renoir APU.

Hirdetés

Az AMD dolgozik a következő-generációs APU-in: a Renoir APU-k a processzort és az iGPU-t tekintve is jobb teljesítményt garantálnak majd a jelenlegi, 12 nm-es Picasso APU-khoz képest. 

Hirdetés

Nemrég előkerült egy Renoir APU mérnöki mintája, amely a Celadon-RN prototípusplatformon dolgozva mutatta meg, hogy mit tud a 3DMark 11 tesztjén. 

A Redditre kikerültek az eredmények, három hardverkonfiguráció szerint. Az elsőnél a CPU 1,70 GHz-en dolgozott, az iGPU pedig 1,50 GHz-en, a memória DDR4-2667-es volt. A másodiknál a CPU órajelét 1,80 GHz-re emelték, a harmadiknál 2 és 1,1 GHz-en alakultak az órajelek. 

A konfigurációk 3547, 3143 és 2374 pontokat szereztek. A Renoir elvileg a Zen 2-es processzormagokat kombinálja majd olyan integrált GPU-val, amely valamilyen szinten átmenetet képezhet a Vega és a Navi között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.