Hirdetés

Lemérték, hogy mit tud a GeForce GTX 1660 Super



|

Egy Final Fantasy XV benchmark árulkodott arról, hogy mire számíthatunk a GeForce GTX 1660 Supertől.

Hirdetés

Tum Apisak rátalált egy Final Fantasy XV benchmarkra, amelyben történetesen már a GeForce GTX 1660 Super is szerepelt. Ez az első olyan alkalom, hogy a kártya tudását ilyen értelemben lemérték. 

Hirdetés

A GTX 1660 Super alapvetően egy GTX 1660, de GDDR6-os VRAM-mal. A specifikációk egyéb tekintetben változatlanok, kivéve, hogy a GDDR6-os memória 14 Gbps mellett magasabb memória-sávszélességet garantál. 

Ennek megfelelően a Super verzió nagyjából 15 százalékot ver rá a sima GTX 1660-ra 2560 x 1440-es felbontás és magas beállítás mellett. Természetesen nem valószínű, hogy a teljesítménykülönbség ugyanilyen lesz más játékokban, felbontásban vagy minőségi beállítás mellett. 

A GTX 1660 Ti-hez képest a GTX 1660 Super ezúttal körülbelül 2 százalékkal maradt le. Ellenben nem sokkal marad el a Radeon RX 5700-tól és a GeForce GTX 1070-től sem. Október 29-én pedig elvileg mindent megtudunk az új kártyáról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.