Hirdetés

AMD Ryzen 4000 processzorral jönnek a Lenovo ThinkPad E14 és E15 laptopok



|

Bemutatkoztak a kedvező árú ThinkPad E14 és E15 laptopok legújabb változatai, az Intel CPU-k helyett ezúttal Ryzen 4000 chipekkel.

Hirdetés

Az AMD Ryzen processzorai egyre csak terjednek a laptopok világában: a Lenovo most például a ThinkPad E14 és a ThinkPad E15 laptopjait frissíti, méghozzá Ryzen 4000-es chipekkel. Ez a két notebook eredetileg 2020 elején jelent meg, de Intel processzorokkal. Mivel az elődmodellekbe lehetett AMD lapkát kérni, ezért nyilvánvaló volt, hogy idővel itt is lesz ilyen opció. Most érkeznek is a Ryzen 4000-es variánsok. 

Hirdetés

Az inteles modellekhez hasonlóan az AMD-s megoldások is újratervezett gépházzal érkeznek, ami laposabb és még kompaktabb. Ezért egy RAM slotot feláldoztak, így 64 helyett maximum 32 GB RAM fér a laptopba, egyetlen slot használatával. 

A hűtési rendszer a szakértők várakozásai alapján nem változik, az AMD-s verziók is ugyanolyan hűtést kapnak. A legerősebb választást AMD-s oldalon a Ryzen 7 4700U jelenti majd, a júniusban megjelenő laptopok indulóára pedig 639 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.