Hirdetés

Elég drága lesz, de idén érkezik a Lenovo összehajtható laptopja



|

Az összehajtható OLED-kijelzővel szerelt Lenovo ThinkPad X1 Foldért egy csúcsgép árát kell kifizetnünk, de ez azért nem akkora meglepetés.

Hirdetés

Miután a Galaxy Fold bemutatkozott a piacon, jöhet a következő lépés, egy összehajtható laptop. A Lenovo vállalta be, hogy piacra dobja az első ilyen gépet, és tényleg meg is jelenik az idei év második felében az OLED-kijelzős ThinkPad X1 Fold. A 13,3 hüvelykes gép legolcsóbb változata 2500 dolláros áron kerül piacra, de a trendi dizájnt és az új technológiát meg kell fizetni. 

Hirdetés

A ThinkPad X1 Fold a zsanéroknak hála szinte bármilyen formában használható, nem csak tabletként, laptopként vagy könyvszerűvé hajtva. Persze az alsó rész jó virtuális billentyűzetnek is, de ha valaki igazit szeretne, külön vásárolhat hozzá, ahogyan tokot, aktív tollat, valamint 4G vagy 5G modult is.

A 4:3-as, 2048 x 1536-os kijelző alatt Intel Core CPU lapul, de egyelőre nem végleges, hogy melyik. A 8 GB RAM-hoz viszont maximum 1 TB-os NVMe SSD és 50 Wh-s akku társul. A Windows 10 helyett idővel a Windows 10X támogatása is megoldott lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.