Hirdetés

A Lenovo segít a céged modernizálásában



|

A Transform 2.0 eseményen a Lenovo új termékekkel, friss partnerségekkel kötelezte el magát amellett, hogy a vállalati informatikát a legmodernebb szintre emelje.

Hirdetés

Az Intelligent Transformation egy olyan fogalom, amelynek szellemében a vállalatok újradefiniálják és átrendezik a termelési menedzsment és vállalatirányítási rendszereiket. Ezzel egyrészt lépést tarthatnak a legújabb kihívásokkal és a versenytársakkal egyaránt, ügyfeleiknek pedig még jobb termékeket, még magasabb szintű felhasználói élményt nyújthatnak. A stratégiát olyan vadonatúj technológiák segítik, mint a kiterjesztett valóság, mesterséges intelligencia, az Internet of Things (Dolgok Internete), a blockchain és az 5G hálózatok. A Lenovo ezen technológiák terén kiemelkedő, beleértve a felhő alapú, infrastruktúra formájában értékesített, hálózati, valamint eszközök formájában nyújtott megoldásait.

Hirdetés

A szeptember 13-i Transform 2.0 eseményen a Lenovo több olyan terméket, szolgáltatást mutatott be, valamint partneri megállapodást jelentett be, amelyek egyaránt az intelligens átalakítás elősegítését célozzák meg. Ahogy Yang Yuanqing, a cég elnök-vezérigazgatója fogalmazott, jelenlegi termék- és szolgáltatás-portfóliójával, az eddigi tapasztalatokkal, valamint a meglévő és újonnan bejelentett partneri együttműködésekkel a Lenovo képes az Intelligent Transformation stratégia minden elemét kiszolgálni, így a vállalatoknak teljeskörű megoldást nyújthat.

Adatközpont és biztonság

A Lenovo és a NetApp újonnan bejelentett, több milliárd dolláros együttműködésének része többek között egy új vegyesvállalat adattárolási és adatkezelési megoldások fejlesztésére, de a két cég közösen újgeberációs, flash alapú tárolókat is piacra dob.

Emellett bemutatkozott a ThinkShield is, amely egy olyan komplex megoldás, ami az informatikai eszközök biztonságát garantálja azok életciklusának teljes hossza alatt. Mivel a vállalatoknak minden eddiginél nagyobb szüksége van arra, hogy érzékeny adataikat megvédjék, a ThinkShield sokféle technológiát és vezérlési megoldást egyesít a BIOS és firmware alapú autentikációtól a fizikai és virtuális végpontmenedzsmenten át a fizikai kamera-redőnyökig és ujjlenyomat-olvasókig. Olyan partnerekkel együttműködve, mint az Intel, a MobileIron és az Absolute, a Lenovo a felhasználóknak és adminisztrátoroknak egyaránt több lehetőséget is biztosít arra, hogy adataikat biztonságban tudják.

Egy nemrég készített felmérés szerint a vállalatok folyamatosan mozdulnak el a szoftverszolgáltatások (Software-as-a-Service, SaaS) irányába: 73 százalékuk tervezi, hogy működésük legalább 80 százalékát a felhőbe helyezik át 2020-ig. Üzleti egységek, független részlegek, munkacsoportok és egyének egyaránt vásárolnak SaaS megoldásokat saját tech-stack környezetük kiépítéséhez, ráadásul mindezt informatikai háttér nélkül teszik. A Lenovo AirStack segítségével, amely az első stack-menedzsment megoldás, a szervezetek könnyen felügyelhetik ezeket a stackeket a vállalat minden szintjén azáltal, hogy könnyen meghatározhatják, kezelhetik és optimalizálhatják szoftveres kiadásaikat.

A céges laptopok csúcsa

A Lenovo szintén bemutatta a prémium ThinkPad X1 laptopcsalád új tagját, a ThinkPad X1 Extreme-et. Ez a vékony és könnyű, Windows 10-re épülő laptop olyan haladó felhasználóknak, professzionális ügyfeleknek készült, akik nagy teljesítményre vágynak az eszközüktől - többek között ezért ez az első modell, amelyben különálló NVIDIA grafikus vezérlő dolgozik. Így ez a laptop ideális nagy adatsűrűségű feladatokhoz, videó- és fotószerkesztéshez, grafikai tervezéshez, valamint virtuális és kevert valóságot használó alkalmazásokhoz egyaránt.

A Lenovo jófelé tapogatózik, amikor a céges használatra szánt eszközöket is elmozdítaná a rájuk aggatott "szürke, átlagos munkagép" kategóriából. Ahogy Christian Teismann, a Lenovo Worldwide Enterprise Business alelnöke és ügyvezetője megfogalmazta. "Az üzleti felhasználók otthonaikban már hozzászokhattak nagyszerű technológiai megoldásokhoz a legfejlettebb telefonokkal, tabletekkel, PC-kkel és okoseszközökkel.

Épp ezért ugyanezt a szintet várják el a munkahelyükön is. A felhasználók okosabb interakcióra, szebb kijelzőkre, jobb érintéses vezérlésre, audióélményre és hangvezérlésre vágynak, mint amit az új ThinkPad X1 Extreme is kínál; fejlettebb csoportmunka-eszközöket szeretnének, mint amilyen a ThinkSmart Hub, valamint olyan erősebb biztonsági megoldásokat, mint a ThinkShield, amely megvédi eszközeiket, adataikat és identitásukat. Nincs még egy olyan vállalat, amelynek ilyen tapasztalata és ennyire széles hardver-, szoftver- és megoldás-portfóliója lenne ezen elvárások teljesítésére, mint nekünk."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.