Hirdetés

24 órás üzemidőt és állandó internetkapcsolatot hoz a Lenovo Yoga 5G laptop



|

Egész nap kitart az új Yoga 5G laptop akkumulátora, közben remek teljesítményt és állandó internetelérést is garantál.

Hirdetés

A Lenovo a Yoga 5G-vel megcsinálja azt, amit a Microsoft a Surface Pro X gépével nem tudott: 24 órás üzemidőt hoz egy 5G-s laptopban. A 14 hüvelykes kijelző 400 nit fényerővel dolgozik, a felbontását 1080p-ben maximalizálták a lehető legnagyobb üzemidő érdekében. A Qualcomm 8cx processzora állandó 5G-s internetkapcsolatot tesz lehetővé, ez utóbbihoz a nanoSIM és az eSIM-támogatás is adott. 

Hirdetés

A modemről túl sok részletet nem árult el a gyártó, illetve gondot jelenthet még a chip miatt a kompatibilitás és a teljesítmény kérdése. Az üzemidővel itt már nem lesz gond, a vételárral talán. A Lenovo hivatalosan nem árulta el, de a Qualcomm 1500 dollárt említett a saját konferenciáján. Tudjuk, a modern és trendi technológiának mindig magasabb az ára. 

A megjelenéssel kapcsolatban csak a tavaszt emlegette a Lenovo, illetve annyit tudni még, hogy egy digitális toll is kérhető lesz opcionálisan a gép mellé. A masinába legfeljebb 8 GB RAM és 256 vagy 512 GB-os SSD fér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.