Hirdetés

Leszámol a pillangómechanikás billentyűzettel az Apple



|

Egy megbízható elemző szerint az idén érkező, 16 hüvelykes MacBook Pro már nem pillangómechanikás billentyűzetet kap.

Hirdetés

A MacRumors nemrég arról adott hírt, hogy a mára már legendásnak számító elemző, Ming-Chi Kuo mit jósolt az Apple jövőbeli billentyűzeteivel kapcsolatban. A jelenlegi megoldást sok kritika érte az elmúlt időkben, ezért aztán sokan megörültek, amikor megtudták: az Apple az idén érkező, 16 hüvelykes MacBook Pro laptopba már nem pillangómechanikás billentyűzetet épít. 

Hirdetés

Kuo többször is hangsúlyozta, hogy az Apple végleg leszámolna a pillangómechanikával, de a váltás időpontja mindig változott. Eddig úgy nézett ki, hogy a MacBook Pro gépek jövőre váltana ollós kapcsolókra, de már az idei, 16 hüvelykes modellbe ilyenek kerülhetnek. 

Bár az Apple hivatalosan még nem ismerte el a 16 hüvelykes MacBook Pro létezését, Kuo mellett az IHS Markit is megszellőztette, hogy dolgoznak a laptopon. 

Az pedig nem meglepő, hogy új kapcsolókra váltana az Apple: a pillangómechanikát egyre nagyobb kritika éri, és számos csoportos kereset is indult már az Apple ellen. A régi billentyűzettel szerelt modellek közül pedig több felértékelődött. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.