Hirdetés

Leveri az asztali Radeon RX 560-at a mobilos GeForce GTX 1650



|

Olyan mérési eredmények kerültek elő, amelyek alapján a laptopokba való GeForce GTX 560 túlszárnyalja az asztali Radeon RX 550 és RX 560 videokártyákat.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a GeForce GTX 1650 mobilos verziója felbukkant a UserBenchmark adatbázisában. Egyelőre csak egy mintát teszteltek, tehát messzemenő következtetéseket kár levonni. Ennek ellenére az már most látszik, hogy a grafikus vezérlő a várakozásoknak megfelelően teljesít majd. 

Hirdetés

Megelőzte például a GeForce GTX 1050 összes variánsát, a Ti-t, az asztalit, a mobilosat és a Max-Q-t is. Ami pedig az AMD-t illeti, a GeForce GTX 1650 mobilos kiadása túlszárnyalta teljesítményben a Radeon RX 550 és a Radeon RX 560 asztali verzióját is. Ha tovább haladunk a középkategóriában, akkor a Radeon RX 570 asztali verziója azért már jobbnak bizonyult a laptopokba való GeForce GTX 1650-nél. 

Mi bizonyítja, hogy valóban mobilos, tehát notebookokba építendő GeForce GTX 1650-et teszteltek? A mérés során használt processzor egy Intel Core i7-8750H volt, ami mobilos Coffee Lake SoC. Kicsit lentebb ásva kiderül az is, hogy egy Micro-Star GF63 Thin 8SC rendszert használtak, vagyis az MSI hamarosan bővíti a GF szériás gamerlaptopjainak kínálatát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.