Hirdetés

Ezekkel a monitorokkal készül 2020-ra az LG



|

Számos új kijelzővel támad jövőre az LG, a kínálatot egy 38 hüvelykes, 144 Hz-es UltraWide modell vezeti.

Hirdetés

Az LG úgy döntött, hogy nem várja ki a CES-t, ezért már előre bemutatta a 2020-as monitorkínálatát. Lesz miből válogatni, otthoni, irodai használatra és persze játékra is. 

Hirdetés

A kínálatot a 38 hüvelykes új UltraWide modell vezeti majd, 3840 x 1600-as felbontással, 144 Hz-es képfrissítéssel és 1 milliszekundumos válaszidővel. A Nano IPS-panel G-Sync-képes, 98 százalékban fedi le a P3 színskálát, és professzionális felhasználóknak ajánlja az LG. A DisplayHDR 600-as plecsnit is megkapta a VESA-tól a képernyő, amin két HDMI, két USB, egy DisplayPort és egy Thunderbolt 3 port akad. 

A kínálat folytatásként jön majd a 32 hüvelykes 4K UltraFine Ergo monitor is. Ezt az asztalhoz lehet majd rögzíteni, nem normál talpon áll. Ennek hála szinte bárhogy beállítható és persze helytakarékos is a 3840 x 2160-as felbontású, 60 Hz-es, HDR10-es modell, amitől a Thunderbolt 3 port már hiányzik, de van helyette USB-C. 

A gamerekre is gondol továbbá az LG. Lesz 27 hüvelykes 4K UltraGear, 144 Hz-es képfrissítéssel, ami 160 Hz-ig húzható. Ezt a monitort 1 milliszekundumos válaszidő, G-Sync-támogatás és egy DisplayPort csatlakozó jellemzi. Hasonló képfrissítéssel és válaszidővel jön még 34 és 38 hüvelykes verzió is, és mind látható lesz a januári CES-en. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.