Hirdetés

LG kijelzőt akar a Pixel 2-be a Google



|

880 millió dollárt fektetne a Google az LG Displaybe azért, hogy elegendő OLED-kijelzőt kapjon.

Hirdetés

Nem jöhet elég korán a Google következő Pixel okostelefonja. Egyrészt azért, mert manapság alig jön ki egy csúcskészülék, máris az utódról hallunk, a riválisok pedig elavulnak. Másrészt azért, mert a Pixel készülékeket egyre nehezebb beszerezni, sok szolgáltatónál többé nem is lesznek készleten bizonyos modellek. 

Hirdetés

Szerencsére a Pixel 2 közelít, a gyártásában az egyik partner pedig ismét az LG lehet. Azt azért korai lenne megmondani, hogy magát a készüléket is az LG gyártaná-e, de annyit már tudni, hogy a Google LG OLED-kijelzőt szeretne a Pixel 2-be. 

Dél-koreai jelentések szerint ezért 880 millió dollárt fektetne a Google az LG Displaybe, és így biztosítaná azt is, hogy elegendő panelt kapjon. 

Amennyiben az LG és a Google ténylegesen megállapodnak, akkor állítólag a körülményeknek megfelelően újabb befektetéseket is végrehajtana a Google. 

Ha mindez igaz, akkor a Google beszállítót vált. A Nexus 6P, a Pixel és a Pixel XL AMOLED-kijelzőt használtak, amiket a Samsung szállított. Azt elég nehéz lenne megmondani, hogy mindennek van-e köze ahhoz, hogy a Samsung 70-95 millió OLED-panelt szállít idén az Apple iPhone 8-hoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.