Hirdetés

Viszonylag olcsó gamermonitorral újított az LG



|

A 27 hüvelykes, full HD-s UltraGear 27GN750 IPS-panelt, 1 milliszekundumos válaszidőt és 240 Hz-es képfrissítést kínál.

Hirdetés

Az LG bemutatta az UltraGear 27GN750-es monitorát, amely azoknak a gamereknek kedvez, akik viszonylag elérhető áron szeretnének egy játékra kihegyezett megoldást. A 27 hüvelykes képátló mellett a lapos kialakítás még tökéletesen vállalható. Maga az IPS-panel 1080p-s felbontást használ, a célcsoportnak pedig az lehet igazán az ínyére, hogy a válaszidő 1 milliszekundum, a képfrissítés pedig 240 Hz-es. Az LG VRR-támogatást is biztosít továbbá G-Sync-kompatibilitási tanúsítvány formájában. 

Hirdetés

A gyártó kitért rá ezen felül, hogy a képernyő HDR-képes is, bár tény, hogy éppen csak megcsípték a támogatási határ legalját  a 400 nit tipikus és 320 nit minimum fényerővel. Emiatt VESA HDR 400-as plecsnit sem érdemelt a termék. 

Az sRGB-t egyébként 99 százalékban fedi a panel, ami alatt egy DisplayPort, két HDMI, egy USB 3.0 (upstream) és két USB 3.0 (downstream) található a jackcsatlakozó mellett. A talp magassága állítható a 399 dolláros monitoron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.