Hirdetés

A streamingre koncentrál a Logitech új webkamerája



|

Sokoldalúan rögzíthető és többféle extrát kínál a StreamCam webkamera, amellyel a vloggereket, játékstreamereket célozták meg.

Hirdetés

A Logitech előállt egy új webkamerával, ami StreamCam névre hallgat, és kifejezetten azoknak készült, akik nem csak videótelefonáláshoz használják, és viszonylag mindegy nekik a felbontás, minőség és színhűség, hanem inkább magukról szeretnének közvetíteni. Az expozíciós szintek, keretek, képstabilizáció állításához a Capture szoftver is a felhasználók rendelkezésére áll. Maga a webkamera 1080p@60fps anyagokat támogat 78 fokos látószög mellett, mikrofonja pedig aktív zajcsökkentő funkcióval rendelkezik, hogy akkor is csak a streamer beszédét lehessen tisztán hallani, ha mondjuk a szomszéd panellakásban épp valaki egy ipari méretű fúróval lyuggatja szanaszét a falat.

Hirdetés

A kamera aktív működését külön LED jelzi, a műanyag keret pedig gumírozott. A lencse környékét textillel is lefedték, a gyártó szerint így nem kelti annyira "rideg műszaki kütyü" látszatát az eszköz, hanem akár jobban beleolvadhat a lakás bútorai közé (mondjuk mindezt egy monitorra téve furcsa irány ez, de ők tudják).

Anélkül lehet váltani álló és fekvő képmódok között, hogy a kis eszközt rögzítésestül át kelene variálni, a kamera ugyanis kipattintható a keretből, és így Instagram- és Facebook-rajongóknak is ideális a 9:16 formátumhoz. Szoftveres fókuszkövetés és képstabilizálás is a StreamCam velejárója, mindezért pedig 170 dollárt kell fizetni (legalábbis Amerikában, a magyar piacon a szárazon átszámolt 53 ezer forintnál esélyesen valamivel több lesz az árcímkén).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.