Hirdetés

Macekhez is jó a Sapphire GearBox Thunderbolt 3 eGFX



|

AMD és NVIDIA videokártyákat egyaránt befogad a Sapphire új külső háza.

Hirdetés

A Sapphire GearBox Thunderbolt 3 eGFX ideális kiegészítés minden olyan eszközhöz, amely rendelkezik Thunderbolt 3 csatlakozóval, illetve szüksége lenne egy erősebb videokártyára. Az újdonság SFF jellegű PC-kkel, ultrabookokkal és Mac Pro gépekkel is kompatibilis. 

Hirdetés

A külső ház akár 300 wattos, teljes hosszúságú grafikus vezérlőket is befogad, AMD és NVIDIA termékeket egyaránt. 

A Sapphire újdonsága a saját márkás NITRO+ és PULSE videokártyákkal intelligens hűtési megoldásokat is ígér, alacsony zaj és magas stabilitás mellett. 

A termék előnye, hogy 60 wattos töltése is alkalmas a laptophoz, illetve gigabites Ethernet csatlakozót és két USB portot is kínál adatátvitelhez vagy perifériákhoz. 

A ház ára 339 dollár, azonban a Sapphire videokártyáival is megvásárolható (NITRO+ Radeon RX 580 4G, NITRO+ Radeon RX 580 8G, PULSE Radeon RX 580 8G) 538, 578 vagy 558 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.