Hirdetés

Május 27-én érkezhetnek az AMD Ryzen 3000 processzorok



|

Kiszivárgott a Gigabyte egyik kedvcsinálója, amely arra utal, hogy május 27-én jönnek majd a Ryzen 3000 CPU-k.

Hirdetés

Az AMD 2019-es menetrendjéből tudjuk, hogy a Ryzen 3000-es asztali processzorok valamikor az év közepe táján jelennek majd meg. Minél közelebb érünk ehhez az időszakhoz, annál több a szivárgás és a találgatás. 

Hirdetés

Nem is olyan régen a május 27-et tippelték a Zen 2-alapú, Ryzen 3000-es CPU-k megjelenési dátumának, ugyanis az AMD ügyvezetője, Lisa Su, éppen azon a napon tartja majd a Computex nyitóbeszédét. 

Most pedig kiszivárgott a Gigabyte egy kedvcsinálója - a promóciós anyag szintén ezt a dátumot említi. 

A Gigabyte a kedvcsinálón Aorus termékeket említ, konkrétan X570-es szériás alaplapokról lehet szó. Az AMD és az Aorus logója is látható, a találgatások szerint május 27-én nem csak az X570-es alaplapok debütálnak, hanem a Ryzen 3000-es processzorok is. 

Egyelőre nincs ok feltételezni, hogy a kiszivárgott anyag ne lenne hiteles, ráadásul a május 27. pont passzolna az AMD ütemtervéhez is. A Computex is nagyot szólna ráadásul, ha rögtön az új Ryzen processzorokkal nyitna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.