Hirdetés

Már 5 TB-os kiadásban is létezik a WD népszerű My Passport külső merevlemeze



|

Frissítette a My Passport szériáját a WD: az 5 TB-os modell a nagy kapacitása ellenére igen lapos maradt.

Hirdetés

Nehéz dolog izgalmassá varázsolni egy külső merevlemezt, azonban a WD mindent megtesz ezért, és a meghajtói továbbra is igen népszerűek a piacon. Ezúttal a nagy sikerű My Passport külső merevlemez-sorozatát frissítette a gyártó, a kínálatban immáron 5 TB-os modellek is vannak. 

Hirdetés

A nagy kapacitás ellenére az 5 TB-os meghajtók is mindössze 0,75 hüvelykes vastagsággal rendelkeznek, vagyis vékonyabbak, mint az előző 4 TB-os modellek. 

Szokásos módon Machez külön modellt szállít a WD, éjkék színben, USB-C kábellel. A Windows rendszerű és egyéb gépekhez fekete, világoskék és piros színben lesz elérhető a legújabb My Passport külső HDD, USB-A kábellel. Mindegyik meghajtó USB 3.0-s szabványt támogat. 

A 256 bites titkosítás mellett a jelszavas védelem is bevethető, az 1 TB-os modell ajánlott ára 79,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.