Hirdetés

Már a jövő hónapban debütálhat a Snapdragon 865 csúcslapka



|

Kínai források szerint már novemberben jöhet a Qualcomm következő csúcslapkája, a Snapdragon 865.

Hirdetés

A Qualcomm általában decemberben mutatja be a következő csúcslapkáit, majd az néhány hónappal később jelenik meg élesben valamilyen prémium mobilban. Idén ez változott, a Snapdragon 855 Plus év közbeni felújítást jelentett. 

Hirdetés

Mivel az Apple és a Huawei már előálltak a saját új termékükkel, ezért a Qualcommon is nagy a nyomás, hogy tegyen valamit. Állítólag idő előtt mutatnák be a Snapdragon 865-öt, legalábbis ezt mondják a jól értesült kínai források. 

A Snapdragon 865 már novemberben debütálhat, és megpróbálnak majd a Huawei Kirin 990 és az Apple A13 Bionic előtt maradni teljesítményben.

A korai prototípusokat állítólag már idén megmutatják a Samsung, Oppo, Vivo és Xiaomi embereinek, a kereskedelmi forgalomba kerülő változatokra azért a jövő év első negyedévéig még várni kell. 

A specifikációkkal kapcsolatban csak annyi biztos, hogy a TSMC 7 nm-es EUV technológiáját használják majd, és 5G-s változat is lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.