Hirdetés

Már alapból 10-magos processzor jár az Apple iMac Pro gépéhez, elképesztő drágán



|

Frissítette az alapkonfigurációt az Apple, így 2 099 990 forintért legalább már 10-magos CPU jár az iMac Próhoz.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy az Apple mostanra igencsak hajmeresztő árakkal dolgozik. Egy ideje már nem csak egy-egy kiegészítőt ad horribilis összegért, hanem általánosságban minden terméke igen magas vételáron kerül a boltokba, főleg Európában. Így lehetséges például az, hogy egy iMac Pro alapváltozata 2 099 990 forintba kerül, vagyis még a professzionális felhasználók közül sem sokan engedhetik meg maguknak. 

Hirdetés

Akik azonban mégis, azok számára jó hír, hogy az Apple frissítette az alapkonfigurációt, és a korábban opcionálisan elérhető, 10-magos, 3 GHz-es Intel Xeon W chip már az alapmodellben is benne van. 

A specifikációk egyéb tekintetben nem változtat, aki pedig erősebb iMac Prót akar, az még mindig kérhet bele 14- vagy 18-magos processzort. Az alapár 4999 dollár, hazánkban 2 099 990 forint. A legerősebb választható CPU még 640 000 forintos felárat jelent. Viszont a nanotextúrás, 500 dolláros opcionális üveg azonban ezeken a modelleken nem érhető el, csak a 27 hüvelykes iMaceken. Akárhogy is, elképesztően drága mulatság, ha a felső polcos Apple termékekre fáj az ember foga.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.