Hirdetés

Már csak az NTFS-t kezeli a OneDrive



|

Immáron kizárólag NTFS fájlrendszerű meghajtókkal működik együtt a OneDrive.

Hirdetés

A Microsoft OneDrive felhőalapú tárhelye 5 GB helyet garantál mindenki számára ingyenesen, és lehetővé teszi a szinkronizációt is az online tárolás és megosztás mellett. 

Hirdetés

Sokak nagy meglepetésére nemrég a windowsos PC-ken nagy változás lépett életbe, a OneDrive immáron ugyanis kizárólag NTFS fájlrendszerű meghajtóval hajlandó működni. 

Aki FAT32, exFAT vagy ReFS fájlrendszert használt, az hibaüzenetet kapott a OneDrive-tól. 

A változás meglepő, a Microsoft szerint azonban a OneDrive-nak sosem kellett volna NTFS-től eltérő fájlrendszerű meghajtón működnie, tehát nem változtattak, csak hibát javítottak ki. A módosítást figyelmeztetés nélkül léptették életbe, eddig viszont senki nem tudta, hogy a OneDrive-nak NTFS kell. Ez azért is érdekes, mert a OneDrive Androidra és iOS-re is elérhető. 

Aki pórul járt a hibajavítás miatt, az kénytelen újraformázni vagy átkonvertálni a meghajtója fájlrendszerét, természetesen a megfelelő mentések elvégzése után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.