Hirdetés

Már elérhető az AMD Athlon 200GE



|

Világszerte elérhetővé vált a Radeon Vega 3 grafikával érkező AMD Athlon 200GE processzor.

Hirdetés

Az AMD nem is olyan régen mutatta be az olcsó Athlon processzorait, amelyek remek megoldást jelenthetnek a mindennapos PC-használat során. A Radeon Vega 3 grafikával érkező Athlon 200GE most menetrend szerint elérhetővé vált, és már világszerte megvásárolható a gyártó szerint. 

Hirdetés

Az új chip az x86-os Zen processzormagokat Radeon Vega grafikával kombinálja. Az AMD szerint az Athlon 200GE tökéletesen elegendő a mindennapos használat során, vagyis a böngészés mellett a komolyabb feladatokkal és a HD-s játékokkal is megbirkózik. 

A rivális megoldásokhoz képest akár 67 százalékkal jobb grafikus teljesítményt, kétszer jobb hatékonyságot és 84 százalékkal jobb játékos teljesítményt tud nyújtani - legalábbis ezt ígéri az AMD. 

A 2-magos, 4-szálas chip 3,2 GHz-es órajelen dolgozik, 3 grafikus számítási egységgel. A 35 wattos lapka 55 dolláros vételáron kerül forgalomba, és akár gyerekeknek összeállított gépekbe, HTPC-be vagy irodai gépekbe is ideális választás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.