Hirdetés

Már előrendelhető az új iPad Air és iPad Mini



|

Meglepő, de valahol érthető: már a hivatalos bejelentés előtt el lehet kezdeni leadni a rendeléseket az Apple legújabb tableteire.

Hirdetés

Bár csak március 25-én lesz az Apple következő sajtóeseménye, ahol hivatalosan bemutatják majd a harmadik generációs iPad Air modellt és az ötödik generációs iPad Minit, már elindult az előrendelés azért, hogy szinte a bejelentést követő másodpercekben megérkezzenek a csomagok az első tulajdonosokhoz.

Hirdetés

Bár az első iPad megjelenését hamar követték a versenytársak táblagépei is, és úgy tűnt, a tablet lesz a számítástechnika következő elsöprő divatja, a kategória néhány év virágzás után beleszürkült a többi hardver közé. Egy csomó gyártó már nem is igazán erőlteti az egyre nagyobb mobilok és egyre kompaktabb hibrid laptopok között ragadt eszközök megújítását, azért akadnak még kitartók. Ilyen például az egész folyamatot elindító Apple: küszöbön áll két új iPad modell megjelenése is. Nézzük, mit lehet róluk tudni!

Apple iPad Air 3

A legfrissebb Air modell valamelyest nőtt: a korábbi modell 9,7 hüvelykes kijelzőkéből 10,5 hüvelykes lett. Alatta az Apple A12 Bionic rendszerchipje dolgozik a Neural Engine támogatásával, ez a gyártó szerint 70 százalékos teljesítmény-növekedést jelent majd az előző generációhoz képest. A kijelző egyébként természetesen Retina, True Tone technológiával. A tablet támogatja az Apple érintőtollát és kiegészítő billentyűzetét is.

Az iPad Air szürke, ezüst és arany színekben érhető el, 64-től 256 gigabájtos tárhellyel. A legkisebb modell 479 dolláros áron indul, a magyar Apple webáruház 194 990 forintért kínálja.

Apple iPad Mini 5

Ha a méretét nem nézzük, az új iPad Mini tökéletesen megegyezik az előbb bemutatott iPad Air 3-mal. A 7,9 hüvelykes True Tone Retina kijelző alatt ugyanúgy a Neural Engine-nel felruházott A12 Bionic processzor dolgozik, a Mini 5-öt is összefirkálhatjuk Apple Pencillel. A szürke-ezüst-arany színváltozatok is megegyeznek az Air 3 kínálatával, ahogy a 64-256 gigabájtos kiépítés is. Itt a legolcsóbb modell 379 dolláros áron rendelhető. A magyar boltban 154 990 forintot kell érte fizetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.