Hirdetés

Már jövőre jöhet a mini LED-es MacBook Air



|

Egy ismert elemző úgy tudja, 2022-ben a MacBook Air szériánál is megjelenik a mini LED technológia.

Hirdetés

Érdemes megjegyezni a mini LED kifejezést, melyet először a tévék esetében hallhattunk, de a 2021-es iPad Pro is alkalmazta a technológiát. Ennek köszönhetően hatékonyabban lehet megvilágítani az LCD kijelzőket és nagyobb fényerő, jobb kontraszt érhető el.

A megoldást a közeljövőben egyre többen fogják alkalmazni, és a Apple is kiterjeszti egyéb termékeire. Az általában jól értesült Ming-Chi Kuo elemző szerint 2022-ben már mini LED-es kijelző kerül a 13,3 hüvelykes MacBook Airbe, leváltva a jelenlegi, hagyományos LED háttérvilágítású Retina display-t.

Hirdetés

Az áprilisban megjelent, 12,9"-es iPad Pro kijelzője a Liquid Retina XDR fantázianevet viseli, és 10 000 mini LED dolgozik benne, minek eredményeképp OLED-hez hasonló kontrasztarányok érhetők el. Azt pletykálják, hogy a MacBook Próknál már idén alkalmazni fogják, mind a 13"-est váltó 14"-es, mind a 16"-es modell esetében, sőt, a frissített iPad mini szintén mini LED-del jöhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.