Hirdetés

Már ma bemutatkozhat a Samsung Galaxy Tab S6 csúcstablet



|

Újabb információk érkeztek a táblagépről, a Samsung egyik kedvcsinálója pedig mai bemutatóra utal.

Hirdetés

Eddig minden jel arra utalt, hogy a Samsung augusztus 7-én, az Unpacked rendezvényén rántja le a leplet a Galaxy Tab S6 csúcstabletről, a Galaxy Note 10 előtt. A gyártó azonban egy kedvcsinálóval hangsúlyozta, hogy nem így lesz. 

Hirdetés

A Samsung azt tervezi, hogy egy előrendezvényen, a weboldalán keresztül már ma bemutatja a tabletet. Hasonló módon debütál majd a Galaxy Watch Active 2 okosóra is, elvileg augusztus 5-én. 

A gyártó kedvcsinálójának a végén láthatóak is a dátumok, illetve körvonalakban az eszközök. A látottak tökéletesen passzolnak minden eddigi szivárgáshoz, leszámítva a bemutatók dátumát. 

A Galaxy Tab S6 10,5 hüvelykes, 2560 x 1600-as Super AMOLED kijelzőt kap Snapdragon 855/ rendszerchippel, dupla hátlapi kamerával (13 és 5 megapixeles szenzorok). Az előlapi kamera 8 megapixeles, támogatja az arcfelismerést. Az S Toll az Air Mouse funkciót is támogatja, az akku pedig 7040 mAh-s lehet

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.