Hirdetés

Már megint késik a Noctua passzív CPU-hűtője



|

Akár 120 wattos chipekkel is megbirkózik majd a passzív hűtést alkalmazó behemót, de csak a második negyedévtől.

Hirdetés

A Noctua egyszer már elhalasztotta a passzív processzorhűtőjét, pedig még júliusban villantotta meg. Most ismét elcsúsztatták a termék megjelenését, amiről a FanlessTech adott hírt: a jelenlegi várakozások alapján leghamarabb a második negyedévben jelenhet meg a hűtő, ami maximum 120 wattos chipekkel tud megbirkózni. 

Hirdetés

A Noctua egyébként korábban már célzott rá, hogy meglepően terhelhető lesz a hűtő, ugyanis ha ráakasztunk egy majdnem néma ventilátort, akkor akár 180 wattos lapkák hűtésével is boldogul majd. 

Mindez azt jelenti, hogy elbír egy Intel Core i9-10700K-t vagy egy AMD Ryzen 9 5950X-et, és közben nem veri fel a családot éjszaka.

Remélhetőleg ha egyszer megjelenik az újdonság, nem kapkodják majd el a nyerészkedők úgy, mint például az új GeForce videokártyákat - és azt is csak remélni lehet, hogy a PC-s alkatrészek napokban belengetett áremelései nem durvulnak el nagyon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.