Hirdetés

Már NVMe SSD-hez is vehetsz külső házat



|

A Plugable bemutatta a külső NVMe SSD-házát, ami ráadásul szerszámok nélkül szerelhető.

Hirdetés

A Plugable bemutatta az NVMe SSD-khez tervezett külső házát, amely teljes mértékben szerszámok nélkül szerelhető. Nem csak az SSD-k berakása és kivétele egyszerű, a megfelelő hőleadásról is gondoskodtak a lapos, de ütésálló alumínium háznál, amin USB-A és USB-C port is akad. 

Hirdetés

A PC-ket és Maceket egyaránt támogató eszközt bátran be lehet hajítani a táskákba, és úgy lehet ide-oda cipelni, hogy a benne lévő SSD nem sérül meg. 

A remek hőleadásnak hála a házban lévő SSD képes fenntartani a gyors, akár 10 Gbps-os adatátvitelt, amit persze USB 3.1 Gen 2 csatolófelületen lehet elérni. A gyártó szerint 1000 darab 8 MB-os fotót akár 40 percbe is telhet normál pendrive-ra másolni, de egy Samsung 960 EVO és az új ház párosításával ez csak 4 percet vesz igénybe. A jó hőleadásnak hála ráadásul az SSD élettartama sem rövidül meg. 

Az újdonság minden M.2-es NVMe SSD-vel kompatibilis, és 49,95 dollárba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.