Hirdetés

Már vezeték nélküli kiadás is van a nagyon retró billentyűzetből



|

Az AZIO népszerű Retro Classic billentyűzetének immáron a Bluetooth-alapú, vezeték nélküli verziója is elérhető.

Hirdetés

Az AZIO elérhetővé tette a népszerű retró billentyűzetének, a Retro Classicnak a Bluetooth-alapú, vezeték nélküli verzióját. A periféria eredetileg egy Indiegogo-kampány formájában robbant be, majd a további fejlesztéseknek hála végül megérkezett a retró külsőt megtartó, ám vezeték nélküli modell. 

Hirdetés

Az AZIO Retro Classic Bluetooth egy 6000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ami háttérvilágítással 2 hónapos üzemidőt garantál, háttérvilágítás nélkül pedig 1 évi használatot tesz lehetővé. 

A töltés USB-C porton keresztül zajlik, illetve ugyanígy lehetőség van a billentyűzet használatára vezetékes módban is. Egy kapcsoló segítségével bármikor lehet váltani a windowsos és a maces kiosztás között. 

A négy színben elérhető billentyűzet vételára 219,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.