Hirdetés

Beágyazott grafikus kártyák fejlesztésébe kezd a Matrox



|

Az NVIDIA segíti majd a Matrox szakembereit a beágyazott, többkijelzős videokártyák fejlesztésében.

Hirdetés

A Matrox érdekes együttműködést kezdett az NVIDIA-val. A "zöld óriás" segíti majd a cég szakembereit abban, hogy több kijelzőt támogató, beágyazott videokártyákat fejlesszenek. Ezeket nagy-sűrűségű videós falakhoz használhatják majd fel, és a cél érdekében az NVIDIA technológiáját hasznosítják. 

Hirdetés

Egészen konkrétan az új fejlesztéseket egyedi építésű, beágyazott Quadro GPU hajtja majd annak érdekében, hogy a grafikusan intenzív feladatokkal ne legyen gond a videós falaknál, és ott is helyt álljanak a termékek, ahol 24/7-ben van rájuk szükség. 

Az új kártyák egyszerre négy, szinkronban lévő 4K-s képernyővel is boldogulnak majd, a kártyák kombinálásával pedig egy rendszerről 16 képernyő is kezelhető lesz, HDCP-támogatás mellett. Az egyszerű konfigurációt a Matrox PowerDesk segíti majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.