Hirdetés

Médiaközpontként is beválhat a passzív hűtésű ASRock iBOX mini PC



|

Passzív hűtést és Intel Whiskey Lake-U chipeket kínál az ASRock iBOX mini PC-je.

Hirdetés

Az Intel 15 wattos Whiskey Lake-U szériás processzorai általában laptopokban kapnak helyet, de igazából az SFF jellegű asztali gépekhez is passzolnak, főleg akkor, ha valaki egy viszonylag alacsony fogyasztású chippel felszerelt, passzív hűtésű megoldást szeretne. 

Hirdetés

Az ASRock most pont ilyet dobott piacra, ráadásul ez az egyik első passzív hűtésű mini PC, amiben Whiskey Lake-U lapka található. Az ASRock iBOX-ot alapvetően ipari környezetbe tervezték, de otthonra és médiaközpontnak is bevethető. 

A fém ház teteje természetesen hűtőborda, ami segíti a felesleges hő leadását. 

A mini PC Intel Core i3-8145U, Core i5-8265U vagy Core i7-8565U processzorokat támogat, és egy darab DDR4-2133 SODIMM slotja van. Maximum 32 GB RAM-ot kezel, befér továbbá egy 2,5 hüvelykes SATA HDD vagy SSD. 

A gépen akad még három USB 3.0 port, egy USB 2.0, két DisplayPort és egy HDMI csatlakozó, két gigabites Ethernet port, COM port és jackcsatlakozó. Árakról és időpontokról még nincs hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.