Hirdetés

Középkategóriás gamerchipeket villantott a MediaTek



|

A mobilos játékok kedvelői élvezhetik majd a Helio G70 és G80 gamerchipek nyújtotta előnyöket.

Hirdetés

A MediaTek két új rendszerchipet villantott, mindkettő középkategóriás gamermobilokba szánja. A Helio G70 és G80 már ebben a hónapban megjelennek majd az indiai piacon, játékokra optimalizálva, ártakarékos gamerkészülékekben. A gyártó prémium középkategóriásként jellemzi a lapkákat, amelyek 12 nm-es technológiával, 8-magos kivitelben készülnek. 

Hirdetés

A két A75 maghoz hat A55 mag társul maximum 2 és 1,8 GHz-es órajelekkel és Mali-G52-es GPU-val. A chipek maximum 8 GB RAM-ot kezelnek, a HyperEngine pedig további extrákat ígér, például dinamikus váltást a WiFi és az LTE között. 

Az erőforrások kezelése is javul, van többkamerás támogatás, hardverszintű EIS. Azt egyelőre nem tudni, hogy Indián kívül mikor érkezhetnek meg az ilyen lapkákkal szerelt eszközök. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.