Hirdetés

Még a tűznek is ellenáll az Innodisk Fire Shield SSD-je



|

A 800 Celsius-fokos hőmérséklet mellett a közvetlen lángoknak is ellenáll az Innodisk adattárolója.

Hirdetés

Meglehetősen sokáig tartott az Innodisk számára a Fire Shield SSD fejlesztése és tesztelése, azonban a korábban már megszellőztetett adattároló most minden vizsgán átment

Hirdetés

A meghajtó akkor is 100 százalékosan épen tartja meg az adatokat, ha több mint 30 percen keresztül 800 Celius-fokos, közvetlen lángoknak van kitéve.

A Fire Shield SSD alapvetően a feketedobozok koncepciójára épít, ami azért fontos, mert hiába törekszik mindenki egyre jobban a biztonságra, a tűz mindig kockázatot jelent, egy baleset után pedig fontosak lehetnek az adatok az okok feltárásához. 

Az adattároló három rétegű védelmet biztosít a fő alkatrészek számára. Az egyik réteg a lángoknak ellenálló réz ötvözet, de a hőt távol tartó anyagot is használtak. Összesen több mint 20 hőálló anyagot kombináltak, ezért lehetséges, hogy a gyakorlatban ennyire jól bírja a 3,5 hüvelykes SATA SSD.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.