Hirdetés

Még erősebb lett a Microsoft Surface Pro 6



|

Nyolcadik-generációs Intel Core processzorokkal frissült a külsőre ismerős Surface Pro 6 hibrid táblagép.

Hirdetés

A Microsoft menetrend szerint mutatta be a Surface Pro 6 hibrid laptopját. Az elődhöz hasonlóan ez is 12,3 hüvelykes, 2736 x 1824 felbontású érintőkijelzőt kapott, ezúttal jobb kontrasztaránnyal. Külsőre nem igazán változott a gép, a beépített támasz, az opcionális toll és a billentyűzetes tok ezúttal is megvan. 

Hirdetés

A nagy változást az jelenti, hogy a Surface Pro 6 már nyolcadik-generációs Intel Core processzorokkal vihető, illetve feketében és platina színben is elérhető. 

A Surface Pro 6 október 16-tól lesz elérhető, 899 dollártól fölfelé. Az alapért Core i5-ös CPU, 8 GB RAM és egy 128 GB-os SSD jár. A csúcsmodellbe Core i7-es CPU és 1 TB-os SSD is kérhető, 2299 dollárért. 

A Microsoft szerint az új, 4-magos processzoroknak hála az elődmodellekhez képest 67 százalékos a teljesítménynövekedés az új verzióknál. A tableten egyébként van USB 3.0 port, jackcsatlakozó, Surface Connect Port, mini DisplayPort, Surface Type Cover port és microSDXC-olvasó. Sajnos USB-C nincs, továbbra sem. Akad viszont 8 és 5 megapixeles kamera, dupla mikrofon, sztereó, Dolby-képes hangszórók és Windows Hello arcfelismerés. A Surface Pro 6 üzemideje 13,5 óra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.