Hirdetés

Még erősebbek lesznek a középkategóriás okostelefonok



|

A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 670-es SoC-t, ami mesterséges intelligenciát és jobb kamerákat hoz a középkategóriába.

Hirdetés

A Qualcomm frissítette a Snapdragon 600-as szériát, amely a középkategóriás okostelefonokat szolgálja ki. Az új modell a Snapdragon 670 nevet viseli, és 8-magos processzort rejt. 

Hirdetés

A gyártó szerint az általános teljesítmény 15 százalékkal nőtt, a mesterséges intelligenciára építő feladatok pedig 180 százalékkal gyorsabban mennek végbe, mint a Snapdragon 660-on. 

Az új chip egyébként Kryo 360-as CPU-t rejt magában, ami két darab 2 GHz-es, csúcsteljesítményű magot kínál a hat darab 1,7 GHz-es, takarékos mag mellett. Az Adreno 615 grafikát Hexagon 685 DSP és Spectra 250 ISP egészítik ki. Ez utóbbi a 25 megapixeles kamerákat, a 16 megapixeles dupla kamerákat és a 4K@30fps-t is támogatja. A kijelzők felbontása FHD+ lehet, a 802.11ac-s WiFi csúcssebessége 867 Mbps. Az X12 LTE-modem 600 és 150 Mbps-os maximumot tud, és támogatott a Quick Charge 4+ gyorstöltés is. 

Az első okostelefonok, amelyek Snapdragon 670-es chippel jönnek, már az idei évben befuthatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.