Hirdetés

Még gyorsabbak lettek a SanDisk Extreme és Extreme Pro hordozható SSD-k



|

Az Extreme Pro modellre USB 3.2 Gen 2x2 port került, hogy lehetővé tegye a 2000 MB/másodperces olvasási és írási sebességeket.

Hirdetés

A Western Digital SanDisk márkája frissítette az Extreme és az Extreme Pro hordozható SSD-ket, amelyek az előző generációhoz képest kétszer gyorsabbak. Az Extreme hordozható SSD olvasási és írási sebessége már 1050 és 1000 MB másodpercenként, míg ezek az értékek az Extreme Pro modellnél már 2000 MB/másodpercre emelkednek.

Ezeket az NVMe meghajtókat elsősorban fotósoknak, videósoknak és professzionális felhasználóknak ajánlja a WD, főleg akkor, ha 4K-s és 8K-s tartalmakkal foglalkoznak. 

Hirdetés

Az Extreme Pro a villámgyors adatátvitel érdekében USB 3.2 Gen 2x2 portot kapott, a gyors átvitel miatti melegedés elkerülése érdekében pedig alumínium házba csomagolták az adattárolót. Mindkét új SSD olyan kicsi, hogy elfér zsebben, USB-C porton keresztül pedig akár mobilon is használható. Azért a csomagban a "régebbi" PC-khez és Macekhez van USB-A-s kábel is. 

A szilikonnal megerősített ház egyébként egy 2 méter magasságból történő ejtést is kibír, az IP55-ös védettség egy esős napon jól jöhet emellé (ez persze nem azt jelenti, hogy a viharban 2. emeletről pocsolyába dobálásra tervezték az eszközt, de ez már a napi használathoz kiváló). Az Extreme modell 500 GB-os kiadása 120 dollárba kerül, az 1 és 2 TB-os 200 és 355 dollárt kóstál, az Extreme Pro 1 és 2 TB-os kiadása pedig 300 és 500 dolláros árcédulával érkezik.

Elvileg még az ünnepekig befut az új széria.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.