Hirdetés

Még jobb lett a Xiaomi Mi Notebook



|

A legújabb, 15,6 hüvelykes Mi Notebook már nyolcadik-generációs Intel Core processzorokat és NVIDIA grafikát kínál.

Hirdetés

A Xiaomi legújabb laptopja nem a világ legvékonyabb, legkönnyebb vagy legvonzóbb notebookja, de még csak a gyártó kínálatában sem dönt rekordokat. Ennek ellenére igazán figyelemreméltó lett az új, 15,6 hüvelykes Mi Notebook. 

Hirdetés

Az új Mi Notebook nyolcadik-generációs Intel Core (Kaby Lake Refresh) processzorokkal vihető. Ezt NVIDIA GeForce MX110 grafikus vezérlés egészíti ki, 128 GB-os SSD-vel és egy 1 TB-os merevlemezzel. Mindez gyors működést és kellően nagy tárhelyet jelent egyszerre. 

A vételárak Kínában 588 dollár környékén indulnak. Értelemszerűen mire eljut a laptop az európai piacra, addigra magasabb lesz az ára. A Geekbuying például már fogadja az előrendeléseket, a belépőmodell ára ott 730 dollár

A belépőmodell egy Core i5-8250U 4-magos processzort, 4 GB RAM-ot és az NVIDIA 2 GB-os grafikus vezérlőjét rejti magában. A drágább verziók 8 GB RAM-mal és Core i7-8550U CPU-val is vihetőek. 

Az új Mi Notebook 15,6 hüvelykes IPS-kijelzője full HD felbontása, a billentyűzet teljes méretű, akad SD-foglalat, gigabites Ethernet, HDMI, jackcsatlakozó és USB 3.0 port is. A sztereó 3 wattos hangszórók mellett dupla ventilátor és fejleszthető memória jellemzi a gépet, ami szürkében és fehérben létezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.