Hirdetés

Még jobb weblapokat épít az új WebSite X5



|

A honlapfejlesztésre használható WebSite X5 14-es verziója számos újdonságot tartalmaz.

Hirdetés

Napjainkban egy-egy vállalkozáshoz közel elengedhetetlen egy jó weboldal, ahogyan az önkifejezéshez is az egy trendi blog. A WebSite X5 mindkettő megalkotásához hasznos segítség, a honlapépítőnek ráadásul ügyes újdonságokkal érkezett meg a 14-es verziója. 

Hirdetés

A fejlesztők igyekeztek figyelni a visszajelzésekre, és azoknak megfelelően végrehajtani a frissítéseket, módosításokat. 

Ennek megfelelően immáron bármilyen betűtípus választható, még a Google Fonts is, a program bezárása nélkül. A tetszetős hatások érdekében három eltérő parallax-effekt áll a felhasználók rendelkezésére. A navigációs menü objektummá változott, de teljesítményben is fejlődött az alkalmazás. 

A blogok létrehozásához újraszerkesztett felület nyújt segítséget, még több grafikus opcióval és akár csempés elrendezéssel. Minden bejegyzéshez rendelhető lett egy borítókép és egyedi cím is, és a bejegyzések görgetésekor az oldalsáv is látható marad, ha szükséges. A fontosabb bejegyzések slideshow formában is megjeleníthetőek, a hozzászólásoknál a Facebook és a Disqus is beépíthető. 

Az e-kereskedelmet a WebSite X5 már felhasználókezeléssel és ügyfélregisztrációval is segíti, van rendelési lista objektum, az ügyféladatok pedig exportálhatóak. 

Az új WebSite X5 ide kattintva érhető el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.