Hirdetés

Még több gyári app lesz törölhető a Windows 10-ből



|

A Windows 10 18262-es előzetesében legalábbis már többet lehet törölni a gyárilag telepített appokból.

Hirdetés

A Windows 10 legutóbbi nagy frissítése nem úgy sikerült, hogy a Microsoft szerette volna. A bétatesztelők továbbra is azt vizsgálják, hogy sikerült-e mindent kijavítani - csak később indíthatja el ismét a nagyközönség számára a frissítéseket az óriás. Új előzetes azonban már van, ami a Windows következő verziójáról árulkodik. 

Hirdetés

A Windows Insidereknek szóló 18262-es build már elérhető, és több hibajavítást, apró fejlesztést tartalmaz. Van benne két nagyobb újdonság is. 

A Windows 10-be gyárilag telepített alkalmazásokból például már többet enged törölni a Microsoft. Eddig az Időjárást, a Tippeket, a Skype-ot, a Print 3D-t, a OneNote-ot, a My Office-t és a Microsoft Solitaire Collection appokat lehetett törölni. 

Immáron azonban a 3D Viewer, a Számológép, a Naptár, a Groove Zene, a Posta, a Filmek+TV, a Paint 3D, a Snip & Sketch, a Sticky Notes és a Hangrögzítő is száműzhető. 

A másik újítás a nagyfelbontású kijelzőknél jöhet jól. A Feladatkezelő ugyanis egy új oszlopot kapott (ez manuálisan aktiválható), ami a DPI Awareness tulajdonságról árulkodik, apponként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.