Hirdetés

Megérkezett a Honor első laptopja, a MagicBook



|

Nem olcsó, de könnyű, lapos és alapvetően erős a Honor első laptopja, a 14 hüvelykes MagicBook.

Hirdetés

A Huawei számos remek ár-érték aránnyal rendelkező okostelefont kínál a Honor márkaneve alatt, általában közel csúcshardvert ad középkategóriás árakon. Most pedig új vizekre evez a Honor: itt az első laptopja. 

Hirdetés

A Honor MagicBook Kínában mutatkozott be. Egy 14 hüvelykes laptop, vékony kerettel a kijelző körül. Kínában már a következő héten elérhető, nagyjából 800 dollártól fölfelé. Bár nem olcsó, lapos és könnyű, illetve alapvetően erős is. Két konfigurációban létezik. 

Az alapmodell Intel Core i5-8250U CPU-t, 8 GB RAM-ot, 256 GB-os tárhelyet, illetve NVIDIA GeForce MX150-et kínál. Plusz 100 dollárért már Core i7-8550U CPU jár. 

Az 1080p-s IPS-kijelző a ház 81 százalékát teszi ki, a felső és az oldalsó keretek csak 5,2 milliméteresek. A zsanérok 180 fokos nyitást tesznek lehetővé (a háttérvilágított billentyűzethez képest). A négy hangszóró Dolby Atmos-hangzást kínál, van HDMI port, USB-C, jackcsatlakozó, USB 3.0 és USB 2.0 portok, valamint ujjlenyomat-olvasó. Az 57 Wh-s akku 12-13 órás üzemidőt ígér. Kártyaolvasó sajnos nincs.

Egyelőre nem tudni, hogy Kínán kívül elérhető lesz-e a Honor MagicBook, ugyanakkor május 15-én, a Honor 10 londoni bemutatóján talán erre is választ kapunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.