Hirdetés

Megérkezett az AMD Radeon Software Adrenalin 19.8.1 meghajtóprogramja



|

A driver Microsoft PlayReady 3.0 DRM-támogatást ad a Radeon RX 5700-as videokártyákhoz.

Hirdetés

Az AMD kiadta Radeon Software Adrenalin 19.8.1 meghajtóprogramot, gyakorlatilag ugyanakkor, amikor a boltok polcain megjelentek az első egyedi tervezésű Radeon RX 5700-as szériás videokártyák. 

Hirdetés

A driverben számos hibajavítás is található, ugyanakkor továbbra sem ismerik el azt a problémát, hogy a referenciakiadású RX 5700 szériás kártyák ventilátorai tétlen állapotban gyorsabban pörögnek. 

A színhelyességgel ugyanakkor többé nem lesz gond a Radeon Software és a Windows 10 1903 párosításánál, akkor sem, ha nincs fent a KB4505903 frissítés. Teljes képernyős játékoknál, automatikus memóriatuning mellett sem lesz már sötét a kijelző a Radeon RX 5700-as kártyák használatakor. 

Immáron a Radeon Chill beállítások szinkronizálásával sem akadnak problémák, és a Radeon AntiLag sem veszi vissza egyes játékokban a teljesítményt. Ha pedig valaki törli a Radeon RX 5700 driverét a Windows 7-ről, a képernyő nem válik feketévé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.