Hirdetés

Megérkeztek a Noctua feketébe öltözött processzorhűtői



|

A népszerű NH-D15, NH-U12S és NH-L9i CPU-hűtők is megérkeztek teljesen fekete verziókban.

Hirdetés

Rég tudjuk, hogy a Noctua processzorhűtői a legjobbak közé tartoznak. Azonban dizájnban nem voltak valami kiemelkedőek, leginkább a színviláguk miatt. Sokan kérték sokszor a gyártót, hogy újítson, váltson feketére. Most pedig hivatalosan is bemutatkoztak a teljesen feketébe öltözött NH-D15, NH-U12S és NH-L9i modellek. 

Hirdetés

A chromax.black változatoknál a lapátok, a hűtőborda és minden egyes alkatrész fekete, de maradt a nagyon csendes működés a kimagasló minőség. A színt leszámítva az újdonságok minden tekintetben azonosak az eddigi modellekkel. A gyártó a legapróbb részletekre is figyelt, így a rögzítőklipek és a csavarok is feketék, minden, amit csak el lehet képzelni. A bevonat nincs hatással a hatékonyságra. 

Az első 5000 hűtőt egyébként a Linus Tech Tips együttműködésével adják el, egyedi matricákkal és extra, narancs színű antivibrációs padokkal. Október végén azonban elvileg minden partnerhez megérkeznek az újdonságok, amelyek ajánlott vételára 99,9, 69,9 és 49,9 euró. 

A 6,9 eurós NA-SAVP3 ugyanakkor kékben, zöldben, pirosban, fehérben és sárgában is jön, ha valaki variálna egy kicsit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.