Hirdetés

Megérkeztek az Onyx nagyon különleges táblagépei



|

A Boox Note és a Boox Max2 kijelzője elektronikus tintát használ, és kivételesen nagyszerű megoldást jelent az olvasás mellett a jegyzetelésre, rajzolásra is.

Hirdetés

A legtöbb olyan fogyasztói eszköz, amiben elektronikus tintát használó kijelző van, alapvetően könyvolvasó. Az Onxy Boox Note és Boox Max2 táblagépe ugyanakkor azért nagyon különleges, mert elektronikus tintát használó képernyőt kapott, sokkal nagyobb felbontással, mint bármelyik Kindle. Ráadásul nem csak könyveket olvasni lehet rajta. Mivel támogatja a tollakat, ezért jegyzetelni és rajzolni is kiváló megoldás. 

Hirdetés

Az új tabletek még a januári CES-en mutatkoztak be, most pedig elérhetővé váltak Európában. A Boox Note 550, a Boox Max2 799 euróért vihető haza. 

Az Onxy Boox Note egy 10,3 hüvelykes, 1872 x 1404-es felbontású E Ink Carta érintőkijelző kapott. Ez alatt egy 4-magos, 1,6 GHz-es processzor, 2 GB RAM, 32 GB tárhely, egy 4100 mAh-s akku, 802.11n-es WiFi, Bluetooth 4.1, USB-C, sztereó hangszórók, mikrofon, Wacom stylus található. 

A Boox Max2 13,3 hüvelykes, 2200 x 1650-es E Ink Mobius panelt kapott. Ezen akad microUSB port és jackcsatlakozó is. Nagy különbség viszont a másik tablethez képest, hogy ezt egy PC-hez, másodlagos kijelzőnek is be lehet vetni, hála a HDMI portnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.