Hirdetés

Megérkeztek az új AMD és NVIDIA driverek



|

Itt a Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.1 béta és az GeForce 416.81 WHQL meghajtóprogram.

Hirdetés

Az AMD kiadta a Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.1 béta drivereket. A meghajtóprogramok számos javítást és teljesítménybeli fejlesztést tartalmaznak, több cím esetében is (Hitman 2, Battlefield V vagy Fallout 76). 

Hirdetés

A Hitman 2 esetében a Radeon RX 580 full HD-s felbontás mellett 3 százalékos teljesítménynövekedést ér el a 18.10.2-es driverhez mérten. A Battlefield V-ben a javulás mértéke 9 és 8 százalék a Radeon RX 580 és a Radeon RX Vega 64 kártyáknál. Jó eséllyel további Vega és Polaris architektúrás grafikus vezérlők is profitálnak ebből a frissítésből. A Fallout 76 pedig hivatalos támogatást is kapott. 

Megérkezett természetesen az NVIDIA legújabb drivercsomagja is, a GeForce 416.81 WHQL. Ezek a driverek is felkészültek a Battlefield V-re, illetve a Turing GPU-knál adódott G-Sync-hibákat is javította az NVIDIA. Innentől kezdve a GeForce RTX 2080 Ti videokártyáknál sem figyelhető meg akadozás HEVC videók lejátszása közben. Számos javítás érkezett továbbá az olyan címekhez, mint az ARK Survival, a Shadow of the Tomb Raider, a Witcher 3: Wild Hunt, a Monster Hunter World vagy a Far Cry 5. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.