Hirdetés

Megint késik a GeForce RTX 2080 Ti



|

Október 5-9. között érkezhet meg az NVIDIA legújabb csúcskártyája, amelynek a megjelenése már megint csúszik.

Hirdetés

Az NVIDIA ismét kénytelen volt elcsúsztatni a GeForce RTX 20-as széria megjelenését. Ezt a vásárlók számára e-mail formájában jelentette be a vállalat. A grafikus kártyák kézbesítése és elérhetősége újabb egy hetet csúszik. 

Hirdetés

A GeForce RTX 2080 Ti úgy volt, hogy szeptember 27-én érkezik meg, és ez már egy elcsúsztatott dátum volt. Most október 5-9. között kézbesíthetik a leghamarabb a grafikus vezérlőt. 

A jelek szerint az amerikai felhasználók már október 5-én megkapják a videokártyájukat, expressz kézbesítéssel. A világ többi részén kénytelenek lesznek néhány nappal tovább várni az emberek. A többi országban leghamarabb október 5-9. között kezdődhetnek a kézbesítések. 

Az online kereskedők egyelőre nem tudják (legalábbis látszólag), hogy pontosan mikor válik náluk elérhetővé a GeForce RTX 2080 Ti. Raktárkészletekkel vagy kézbesítésekkel kapcsolatos dátumokat még nem erősítettek meg. 

Sajnos senki sem tudja, hogy mi okozza a fennakadásokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.