Hirdetés

Megint megvariálták az AMD Radeon Technology Groupot



|

Távozott az eddigi alelnök és igazgató Mike Rayfield - a helyét ideiglenesen David Wang veszi át.

Hirdetés

Továbbra sem túl kiegyensúlyozott az AMD Radeon Technology Group helyzete, újabb igazgató távozott a cégtől. Ezúttal az RTG igazgatója és egyben alelnöke, Mike Rayfield hagyta ott az AMD-t. 

Hirdetés

Ezzel egy naptári éven belül másodjára veszti el a divízió a vezetőjét. Rayfield korábban az NVIDIA-nál dolgozott, a Tegra üzleti egység igazgatója volt. Azelőtt pedig a Micron mobil tárhelyes üzletágát igazgatta. Ezekben a pozíciókban hosszabb időt töltött, ezért aztán meglepő volt, hogy az RTG vezetői székét hamar elhagyta. Pedig csak februárban csatlakozott az AMD-hez. 

Az AMD a távozása okát is elárulta: több időt szeretne tölteni a családjával és a szenvedélyeivel. 

Az igazgató helyét átmenetileg David Wang veszi át, az RTG mérnöki alelnöke. Raja Koduri távozása után ő segítette Rayfield munkáját, vagyis az átállás könnyű lesz, de azt nem tudni, hogy ki váltja Rayfieldet hosszabb távon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.