Hirdetés

Megint ütős memóriákat villantott a G.Skill



|

Alacsony válaszidejű DDR4-4000-as, CL15-ös, 32 GB-os memóriakitekkel újított a G.Skill.

Hirdetés

A G.Skill alacsony válaszidejű, gyors DDR4-es memóriacsomagokkal újított. A DDR4-4000-es, CL15-16-16-36-os, 32 GB-os konfigurációk a klasszikus Trident Z mellett az RGB-s Trident Z Royal memóriasorozatokba is megérkeztek. 

Hirdetés

A négy darab 8 GB-os modulból álló kiteket Samsung alkatrészekre építették, a CL15-ös érték pedig DDR4-4000-es szinten a világ legalacsonyabb válaszidejét jelenti. 

A hitelesítést az MSI MEG Z390 ACE alaplappal és Intel Core i7-9700K processzorral végezték el. A sávszélesség terén nem lesz gond az AMD új Ryzen platformján sem, ezt az MSI X570 Unify alaplap és az AMD Ryzen 9 3900X processzor párosításával és tesztekkel igazolták. 

Az új kitek értelemszerűen az Intel XMP 2.0-t is támogatják a könnyebb tuning érdekében. A csomagok az idei negyedik negyedévben jelennek meg a boltok polcain. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.