Hirdetés

Mégis a Snapdragon 855 mutatkozik be december 4-én



|

A jelek szerint a Snapdragon 8150 csak egy belső kódnév volt. A Snapdragon 855 után nem sokkal a Snapdragon 865 is megérkezhet.

Hirdetés

Miután a Huawei, az Apple és a Samsung is bemutatta az új lapkáját, már csak a Qualcommra várunk. Közeledik a Snapdragon 845 utódja is, egy ideje pedig tudjuk, hogy hivatalosan december 4-én mutatják be. 

Hirdetés

A következő-generációs csúcslapka lesz a Galaxy S10 amerikai verzióiban, továbbá a legtöbb androidos zászlóshajóban 2019-ben. 

Nemrég kiderült azonban, hogy a média félreértette az információkat. A Snapdragon 8150 elnevezés csak egy belső kódnév volt, a Qualcomm továbbra is marad a névadási szokásainál, vagyis a PCMag forrásai szerint tényleg a Snapdragon 855 mutatkozik be 4-én

A témához Roland Quandt, a megbízható szivárogtató is hozzászólt. A Twitteren elárulta, hogy sosem állította, hogy a Snapdragon 8150 több egy kódnévnél. Utalt továbbá arra is, hogy a Snapdragon 865-ös chip már 2019 harmadik negyedévében megérkezhet, Snapdragon X55 5G-s modemmel. 

Vagyis a jelek szerint az Exynos 9820 és a Snapdragon 855 csak 4G-képesek lesznek egyelőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.