Hirdetés

Megkezdődött az M2 processzorok tömeggyártása a MacBook Próhoz



|

A jelentések alapján nyáron már a szállításuk is megkezdődhet.

Hirdetés

Ahogyan arra a Bloomberg tavaly év végén meg nem nevezett források alapján rámutatott, sorra érkezhetnek majd az Apple processzoros Mac gépek, 2022-ben például egy 32-magos Mac Pro kiadását vizionálják. De a vállalat addig sem hagy minket újdonságok nélkül, idén ugyanis jöhet egy nagyobb MacBook pro, amiben már az Apple M2 processzorai dolgoznak majd. 

A Nikkei Asia értesülései alapján az M2-es lapkák tömeggyártása április elején megkezdődött, amely a lap forrásai szerint azt jelenti, hogy júliusban már megkezdődhetnek a szállítások.

Hirdetés

Az új hardvert az Apple legfontosabb beszállítója, a Taiwan Semiconductor Manufacturing Co., a világ legnagyobb szerződéses chipgyártója készíti a legújabb gyártási technológiával, az N5P eljárással (ez méretben nem hoz változást az N5-höz képest, de 5 százalékkal növeli a processzor sebességét, 10 százalékkal pedig csökkenti az energiafogyasztását). 

A források arra is rámutattak, hogy az új processzort először a vadonatúj MacBook Pro gépekben kívánják alkalmazni, ami alátámasztani látszik a Nikkei korábbi jelentését, miszerint az Apple az új MacBook Pro gyártását 2021 második felére ütemezte. Várjuk az Apple közleményét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.