Hirdetés

Meglepetést hoz az Intel Crimson Canyon NUC



|

Közeledik az új NUC, Cannon Lake-U processzorral és AMD Radeon 500-as grafikával.

Hirdetés

Bár úton vannak az Intel első 10 nm-es chipjei, amelyek már az új Cannon Lake architektúrára építenek, ennek ellenére ezek is a nyolcadik-generációs Core termékcsaládot erősítik majd. 

Hirdetés

Az első Cannon Lake chipek elvileg a 15 wattos U szériába érkeznek, laptopokhoz és alacsony fogyasztású gépekhez, mini asztali PC-khez. 

A pletykák szerint az első gép, ami Cannon Lake-U lapkával jelenik meg, egy új NUC lesz, méghozzá a Crimson Canyon. A WinFuture megtudta azt is, hogy nem a CPU lesz az egyetlen újdonság: az új NUC diszkrét videokártyát is kap. 

A Crimson Canyonról még képek is vannak, ugyanakkor a lényeg a motorháztető alatt változik. Várhatóan egy 2-magos Intel Core i3-8121U Cannon Lake-U CPU és egy AMD Radeon 500-as szériás videokártya kerül az apróságba. 

Érdekesség, hogy AMD grafikás NUC már van a piacon, azonban a Hades Canyon egy Kaby Lake-G processzort kínál, amelynél egy csomagban van az Intel CPU és az AMD GPU. Dedikált GPU-t tehát elsőként a Crimson Canyon kaphat, ami a méreteit nézve remek dolog. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.