Hirdetés

Mégsem állapodott meg az Intel és az AMD



|

Az Intel tiszta vizet öntött a pohárba - ennek hatására zuhant az AMD részvényárfolyama.

Hirdetés

Mindeddig arról hallottunk, hogy az Intel és az AMD ezúttal megállapodtak a Radeon grafika licenceléséről, miután az Intel és az NVIDIA közötti korábbi megállapodás lejárt. 

Hirdetés

Ugyan sokáig mindenki azt hitte, hogy az Intel most az ősellenségéhez fordul, a jelek szerint más a helyzet. Most ugyanis maga az Intel öntött tiszta vizet a pohárba, amikor a Barron's elemzőjének elárulta: az Intel és az AMD grafikus technológiával kapcsolatos megállapodásáról szóló pletykák nem igazak

A befektetők és a spekulatív szakemberek azonban mindig figyelnek a részletekre. Ezért lehetséges, hogy amikor az eredeti pletyka felbukkant a megállapodásról, akkor az AMD részvényárfolyama hirtelen 12 százalékot emelkedett, már az AMD Financial Analyst rendezvénye előtt. 

Miután az Intel elárulta az igazságot, az AMD árfolyama gyors zuhanásba kezdett, és visszaállt arra a szintre, ahol a buborék előtt volt. Az AMD tehát ügyesen taktikázott azzal, hogy nem kommentálta a pletykákat, még ha ez végül csak átmeneti értéknövekedéshez is vezetett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.