Hirdetés

Mégsem jönnek márciusban az új GeForce videokártyák



|

Iparági források szerint egyelőre nincs szükség a kínálat bővítésére, ezért sem a GDC-n, sem a GTC-n nem jön új NVIDIA grafikus vezérlő.

Hirdetés

Egy ideje folyamatosan arról hallunk, hogy az NVIDIA új videokártyákat dob a piacra, méghozzá márciusban: a Turing architektúrával a bányászok kezébe adna olyan megoldást, amivel felszabadítaná a PC-s piacot és a gamereket; az Ampere architektúrával pedig a Voltát átugorva elhozná a legújabb GeForce vezérlőket a PC-s szektornak. 

Hirdetés

A Tom's Hardware jelentése szerint azonban erre még várnunk kell, az NVIDIA ugyanis sem a GDC-n, sem a GTC-n nem mutat be új videokártyákat. Minderről iparági források árulkodtak. 

További információ nincs, és az is tény, hogy egyelőre senki nem kapott konkrét (vagy bármilyen) információt a várható új architektúrákról. A közelgő bejelentés tehát tényleg nem túl valószínű. 

Az NVIDIA eközben nem áll nyomás alatt, és nem is muszáj bővítenie a kínálatát: a kereslet adott, az AMD pedig nem jelent fenyegetést a vállalatra. Emiatt aztán a nyár végi bemutató sem elképzelhetetlen, ahogyan az sem, hogy az Ampere csak később jön, és mégis a Volta jelenik meg a fogyasztói piacon. Egyelőre bármelyik verzió lehetséges, csak az tűnik biztosnak, hogy márciusban nem lesz új GeForce videokártya. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.