Hirdetés

Mégsem kapunk Founders Editiont a 12GB-os RTX 2060-ból



|

Az Nvidia napokkal a rajt előtt jelentette be, hogy ne számítsunk a videokártyára.

Hirdetés

Néhány napja vált hivatalossá, hogy a GPU-hiány enyhítését célozva az Nvidia valóban feltámasztja a 2019-es népkártyáját, a GeForce RTX 2060-at, amiből egy felturbózott, 12 GB memóriával szerelt verziót is kapunk.

Az utóbbi kapcsán azt ígérték a zöldek, hogy a december 7-i rajtra egy saját, Founder Edition változattal is készülnek belőle, ám most nagyon úgy fest a dolog, hogy ezt máris elfelejthetik a vásárlók.

Hirdetés

Az Nvidia ugyanis mindössze néhány nap után eltüntette a kártyát a termékoldaláról, a TechPowerUp kérdésére pedig hivatalosan is megerősítette, hogy mégsem dobja piacra a Founders Editiont. A 12 GB-os RTX 2060-ra vágyók így csak a gyártópartnerek modelljei közül választhatnak, melyek többnyire jóval drágábbak a zöldek házon belüli kiadásainál.

Az Nvidia nem közölte, hogy miért kukázza az új kártya Founders Editionjét, de vásárlói szempontból ez lényegében mindegy is. Aki viszont olcsó(bb) GPU-ra vágyik, annak érdemes lehet kivárnia a jövő évet, a januári CES 2022-n ugyanis az Intel és az AMD is megmutathatja a saját elképzeléseit, az Nvidia kapcsán pedig az RTX 3050 érkezése körüli pletykák tűnnek biztatónak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.